Supruga Unitedove zvijezde postala predmet ismijavanja

Propisno se osramotila na Instagramu

Supruga Unitedove zvijezde postala predmet ismijavanja

Supruga zvijezde Manchester Uniteda Anthonyja Martiala napravila je veliki kiks na poznatoj društvenoj mreži Instagram.

U namjeri da dokaže koliko joj je stalo do uspjeha kluba za koji nastupa njen suprug, Samantha Martial je odlučila objaviti sliku Old Trafforda i poželjeti sreću Crvenim đavolima pred jučerašnji meč sa Watfordom.

Ipak, umjesto fotografije Teatra snova, Samantha je objavila stadion Emirates, što je izazvalo urnebesne reakcije onih koji su vidjeli objavu prije nego što je ona uklonjena.

Tako je fotografija Emiratesa u kratkom roku preplavljena navijačima koji su je počeli ismijavati, pa supruzi mladog fudbalera nije preostalo ništa drugo nego da je brzo obriše zbog sramote. Njena je nesreća što postoji 'screenshot'...

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.