Surfajte s haloo patrolom po bosanskohercegovačkim gradovima

Surfajte s haloo patrolom po bosanskohercegovačkim gradovima

Sponzorski tekst

I ove godine mobilni operater haloo svim srednjoškolcima i studentima poželio je sretan početak školske godine poklonovši 10.000 haloo start paketa. 

I to nije sve, jer korisnike narednih šest mjeseci na računu očekuje i 600 MB besplatnog interneta!

Najmnogobrojnija haloo patrola je ponovo u akciji. Preko 60 studenata, korisnika haloo mobilne mreže, dobili su priliku da budu dio haloo patrole i svoje sugrađane obraduju vrijednim poklonima. Do sada najveća haloo patrola posjetila je Sarajevo, Doboj, Travnik, Zenicu, Tuzlu, Bijeljinu, Brčko, Srebrenik, Foču, Prijedor i Gradišku, a do kraja sedmice će posjetiti Bihać, Banja Luku i Ključ. 

Naredne sedmice haloo patrola je u Trebinju i Bugojnu, stoga se obavezno pridružite haloo timu i uživajte u pogodnostima haloo mreže!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi