Suzy se sprema za SP u Rusiji: Neka moja stražnjica...

Miss Bum Bum je opet u akciji

Suzy se sprema za SP u Rusiji: Neka moja stražnjica...

E. Škorić

Suzy Cortez, poznatija kao Bum Bum, sprema se uveliko za Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji koje se igra naredne godine.

Ona je 2015. godine dobila 'prestižnu' nagradu - najbolja stražnjica u Brazilu i upravo je tada krenula ka visinama, postavši redovan član šou biz naslovnica.

Ova navijačica Barcelone često u javnosti govori o nogometašima, crta po golom tijelu dresove omiljenih timova, a sada sprema i jedno iznenađenje za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

"Moja stražnjica postat će novo proročište Svjetskog prvenstva. Nadam se da će donijeti sreću brazilskoj reprezentaciji", kazala je za Daily Star Suzy koja obožava da krade pažnju muškaraca diljem svijeta.

Na Instagramu je objavila i fotografiju na kojoj se vidi njena stražnjica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti