Svečano otvaranje unaprijeđene Škole za pse

Svečano otvaranje unaprijeđene Škole za pse

Sponzorski tekst

Predstavništvo Fondacije Dogs Trust u BiH će upriličiti svečano otvaranje unaprijeđene Škole za pse na novoj lokaciji, Semizovac bb, uz specijalnu ceremoniju otvaranja, te posebne goste iz Velike Britanije - izvršnog direktora i dva visoka povjerenika Fondacije, i to: 

U četvrtak, 30.3.2017. godine, na lokaciji Škole za pse, Semizovac bb, ispod Energopetrol pumpe na samom ulazu u Semizovac, između 11:30 i 13:00 sati. 

Na događaj pozivaju sve prijatelje, a posebno vlasnike pasa i one koji to planiraju postati, kako bi na licu mjesta vidjeli sjajne nove resurse Škole za pse, razgovarali sa instruktorima, te se po želji odmah i prijavili.

Ovim putem predstavništvo Fondacije Dogs Trust u BiH moli vlasnike pasa da svoje ljubimce ostave kod kuće, jer program sadrži pokazni dio sa psima – polaznicima Škole, te bi im prisustvo velikog broja pasa predstavljalo distrakciju. 

Škola za pse – besplatna obuka pasa po principima pozitivne motivacije je najnoviji program kojim Fondacija Dogs Trust podržava odgovorno vlasništvo pasa, te je dio njene sveobuhvatne podrške u uspostavi zakonskog, sistemskog, humanog i efikasnog rješavanja problema pasa lutalica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi