Šveđanin dobio 'bukvicu' od supruge zbog uvrede na San Siru

Na udaru supruge

Šveđanin dobio 'bukvicu' od supruge zbog uvrede na San Siru

Defanzivac švedske reprezentacije Mikael Lustig našao se na udaru supruge zbog poteza sa San Sira. 

Lustig, koji nastupa za Celtic, navijače Italije je poslije susreta baraža nazvao "je*enim pi*kama" jer su zvižducima ispratili himnu njegove zemlje, a zbog svoje reakcije nedugo nakon toga je dobio 'bukvicu' od supruge Josefin. 

"Neki su možda vidjeli što je Micke rekao uoči utakmice. Jesu li to riječi koje podržavam? Ne. Jesu li to riječi koje obično govori? Apsolutno ne", napisala je Lustigova supruga na vlastitom blogu, pa dodala: 

"O tome ću pričati s njim. To je stvarno nevjerojatno glup izbor riječi", poručila je Josefin.

Ipak, na kraju je imala razumijevanja. 

"Ali u takvom trenutku kada je glava vruća uvijek možete reći nešto prije nego promislite. Svi smo vjerojatno to napravili."

Švedska je, podsjetimo, senzacionalno izbacila Italiju u dokvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo koje se igra sljedeće godine u Rusiji. U prvom meču bilo je 1:0 za Švedsku, a u revanšu nije bilo golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi