Lustig 'poludio' nakon himne: "Ovo su pi*ke!"

Proradio je inat

Lustig 'poludio' nakon himne: "Ovo su pi*ke!"

Švedski reprezentativac Mikael Lustig nakon sinoćnje utakmice na San Siru bio je veoma sretan zbog plasmana njegove selekcije na Svjetsko prvenstvo, ali i ogorčen na navijače domaće selekcije zbog poteza prije početka susreta.

Za vrijeme intoniranja švedske himne, dobar dio navijača na tribinama počelo je zviždati, što nikako nije bilo sportski.

To se izgleda najmanje dopalo fudbaleru Celtica, koji je nakon završetka himne doslovno planuo, što su zabilježile i TV kamere.

Lustig je ljutito pogledao oko sebe uz riječi: "Ovdje su sve same pi*ke!", koje je uputio svojim saigračima.

Čini se da je to probudilo inat u Lustigu koji je zato bio posebno motivisan na utakmici sa Italijom, a svoj posao u odbrani je odradio besprijekorno, baš kao i sve njegove kolege.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi