Svi su povjerovali u lažni transfer Ryana Babela

Internet prevara

Svi su povjerovali u lažni transfer Ryana Babela

Holandski napadač Ryan Babel večeras je, ni kriv ni dužan, nasamario cijelu planetu.

Tačnije, učinili su to majstori Photoshopa koji su napravili fotomontažu Babela kako pozira u dresu Newcastlea, što je izazvalo hiljade komentara na Twitteru.

Da stvar bude još gora, vijest o dolasku Babela su uz pomenutu fotografiju prenijeli i neki poznati sportski mediji, koji su kasnije žurili da je uklone.

Na kraju se ispostavilo da se na originalnoj fotografiji zapravo nalazi tamnoputi fudbaler Newcastlea Christian Atsu, čiju su fotografiju malo posvijetlili i na nju ubacili glavu Ryana Babela.

Komičan je bio i odgovor Ryana Babela na poruku jednog navijača koji mu je čestitao na transferu i novoj saradnji sa Rafom Benitezom.

Iskusni 30-godišnjak, kojeg javnost najviše pamti po nastupima za Liverpool, ipak će ostati član Bešiktaša u koji je u januaru stigao iz Deportiva.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi