Tata osvaja trofeje, a kćerka Valentina pozira u tangama

Allegrijeva kćerka uživa veliku pažnju

Tata osvaja trofeje, a kćerka Valentina pozira u tangama

E. Škorić

Mlada Valentina Allegri (22) uživa u svemu što donosi moć današnjih mobilnih aparata, posebno u pravljenju fotografija i objavljivanju istih na Instagramu.

Prezime zvuči poznato? Da, radi se o kćerci proslavljenog trenera Massimiliana Allegrija, koji s Juventusom osvaja Scudetta iz sezone u szeonu.

Dok on od Miralema Pjanića i društva stvara nezaustavljivu mašinu u Italiji, njegova kćerka Valentina svakodnevno Instagram profil zatrpava golišavim fotografijama.

A kada je Juve osvojio naslov, ona je ispunila obećanje i snimila kratki video u dresu Juventusa dok pjeva klupsku himnu.

Djevojka koja studira u Milanu zaista je prelijepa, isuviše zgodna, pa ni ne čudi da joj dnevno stigne na stotine pratitelja na Instagram profilu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi