Tek stigao u Njemačku, a već je nabavio "bijesan" automobil

Duljević se "ponovio"

Tek stigao u Njemačku, a već je nabavio "bijesan" automobil

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Haris Duljević ljetos je napustio redove FK Sarajevo, te je svoju karijeru nastavio u dresu njemačog Dynamo Dresdena.

Nakon što je Duljeviću istekao ugovor sa bordo klubom odlučio je da karijeru nastavi u inostranstvu. Svojim igrama u dresu njemačkog drugoligaša izborio je i mjesto u reprezentaciji Bosne i Hercegovine.

Haris Duljević je u Dresden stigao prije samo nekoliko mjeseci, a zahvaljujući ugovor s ovim drugoligašem već je došao na taj nivo da si može priuštiti "bijesan" automobil o kakvom je do jučer vjerovatno mogao sanjati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi