Temperature rastu, cijene padaju

M:tel donosi sjajne vijesti

Temperature rastu, cijene padaju

Sponzorski tekst

Do ovog proljeća niste imali jednostavniji izbor. m:tel vam opet donosi sjajne vijesti.

Dok temperature napolju rastu, cijene telefona iz m:tel ponude padaju. Pravo je vrijeme da spremni zakoračite u proljeće i izaberete jedan od najboljih modela po nevjerovatnim cijenama:

HTC Desire 825 uz tarifu Moj Mix Top može biti vaš po cijeni već od 1 KM. Tu je i odlični LG X – Screen koji vam preporučujemo uz tarifu Moj Mix Extra i mjesečnu ratu od 3,34 KM (jednokratno plaćate 19,20 KM). Ako više volite Microsoft telefone, neka vaš izbor ovog proljeća bude Lumia 650 koja uz tarife Moj Mix Standard i Net iznosi samo 1 KM ili Lumia 950 za koji ćete uz tarifu  Moj Mix Premium izdvojiti takođe samo 1 KM.

Uživajte u fantastičnim bonusima za razgovore, poruke i mobilni internet uz Moj Mix tarife i spremni dočekajte proljeće uz odlične telefone.

Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

Više informacija saznajte putem kontakt centra 0800 50 000 ili putem stranice www.mtel.ba,

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije