Terenac vrhunskih izvedbi

Renault predstavio White edition Koleosa

Terenac vrhunskih izvedbi

Renault je predstavio ''White Edition'' izvedbu Koleosa baziranu na Dynamique razini opreme, ali uz nekoliko posebnih dodataka.

Tako su naprimjer sjedišta serijski presvučena dvobojnom kožom, a tu je i Bluetooth DVD navigacija s Bose audio sistemom, 18 inčni alu naplatci s 225/55 gumama, dodatno zatamnjena prozorska stakla i stražnji spojler.

Očekivane cijene su od 29.350 € (dCi 150 DPF) i 32.850€ (dCi DPX 4x4 automatic), a kupac izborom White Edition izvedbe uštedi 4.800€ koliko iznosi cijena dodatno ugrađene opreme. Dostupne su tri različite boje karoserije; bež Mineralna, Argent siva i Pearl bijela.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti