Tetovaža novog napadača Watforda oduzima dah
Foto: EPA

Mural u čast velikih historijskih ličnosti

Tetovaža novog napadača Watforda oduzima dah

Teme:

Engleski napadač Andre Gray je ovog ljeta pojačao Watford nakon što je proveo dvije sjajne sezone u ekipi Bureleyja.

Osim što posjeduje fantastično fudbalsko umijeće, ovaj 26-godišnjak je, očigledno, i veliki ljubitelj tetovaža, ali i veliki poštovalaca ličnosti koje su posvetile život borbi za slobodu, mir i jednakost.

On je na društvenim mrežama otkrio sjajnu tetovažu koja mu prekriva čitava leđa, a na njoj se mogu vidjeti likovi i portreti nekih od velikana moderne historije čovječanstva.

Na Grayjevoj tetovaži mogu se tako vidjeti portreti, uglavnom, boraca za prava Afroamerikanaca u SAD-u. Na njegovim leđima svoje mjesto su našli i Martin Luther King, Malcolm X, Rosa Parks, legendarni bokser Muhammad Ali, i reggae pjevač Bob Marley. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije