Tiger Woods uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju

Novi skandal golfera

Tiger Woods uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju

D. Rakanović

Nekadašnji svjetski broj 1 u golfu Tiger Woods uhapšen je ponedjeljak rano ujutru na Floridi pod optužbom da je vozio pijan.

Policija Palm Beach okruga ga je uhapsila oko 3 sata ujutru, jer je na alko testu napuhao više od dozvoljenog nivoa i prijeti mu kazna.Golfer je pušten iz pritvora nekoliko sati kasnije.

Policija je objavila i fotografiju nakon njegova uhićenja, na kojoj Woods izgleda prilično izmoreno i ima velike podočnjake.

Ovo mu je drugi put da je uhapšen zbog pijanstva. Slična situacija dogodila se 2009. godine. 

Tada mu se događao skandal u kojem je prevario dugogodišnju suprugu. Woods je bio pobjegao od kuće, a zatim se pijan zaletio u hidrant, pokupio nekoliko drveća i prošao kroz nekoliko živih ograda. 

Nakon tog skandala njegova karijera je krenula strmoglavim putem. Nije mogao zadržati formu, a i sponzori su počeli da bježe od njega. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije