To je sreća: Slavio pobjedu, pao sa 17. sprata i preživio

Najsretniji navijač na cijelom svijetu

To je sreća: Slavio pobjedu, pao sa 17. sprata i preživio

A. Beganović

Fudbalska reprezentacija Čilea na domaćem terenu stigla je do titule pobjednika Copa Americe.

Širom Čilea slavila su se pobjeda domaće selekcije na nedavno okončanonj Copa Americi, a mladi Sebastian Reyes je proslavljajući trijumf svog nacionalnog tima nad Bolivijom mogao izgubiti život.

Naime, Sebastian je prilikom slavlja pao sa 17 sprata svoje zgrade i čudom je preživio. U padu sa 40 metara visine mladi navijač čileanske reprezentacije je slomio butnu i karličnu kost.

"Samo mi je Bog spasio život", rekao je mladi Čileanac, koji je nakon velikog slavlja stigao kući u jutarnjim satima. Izašao je na balkon, izgubio je ravnotežu i pao je preko ograde. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.