Tokom vlastite svadbe poručili Wengeru da ode iz kluba

Nove kritike nezadovoljnih navijača

Tokom vlastite svadbe poručili Wengeru da ode iz kluba

Trener Arsenala Arsene Wenger već je nekoliko mjeseci na udaru kritika navijača ovog kluba iz Londona.

Navijači Arsenala nisu zadovoljni igrama kluba ove sezone, a najteže im je pao poraz u dvomeču od Bayerna koji im je postigao gotovo nestvarnih 10 golova u dvije utakmice.

Osim toga, ekipa se gotovo sigurno neće plasirati u Ligu šampiona naredne sezone, a klub bi mogao napustiti i najbolji fudbaler Alexis Sanchez.

Veoma zanimljiva fotografija navijača koji traže od Wengera da ode dolazi nam sa jedne svadbe. Mladi bračni par u rukama drži natpis 'Wenger out' čime su pokazali da na Arsenal misle i tokom najvažnijeg dana u životu, ali da ni tada nemaju milosti prema francuskom stručnjaku.

Vidjet ćemo može li Wenger trpiti sve ove kritike ili će na kraju ipak ponuditi ostavku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi