"Torres bi ga promašio!"

Balotelli o Hazardovom udaranju dječaka:

"Torres bi ga promašio!"

A. Haznadarević

Kontraverzni napadač Manchester Cityja Mario Balotelli, po ko zna koji put je pokazao svoju genijalnost kada je u pitanju zadirkivanje drugih, a ovoga puta na njegovoj meti se našao napadač Chelseaja Fernando Torres.

Naime, susret Liga kupa u kojem su se sastale ekipe Chelseaja i Swanseaja, obilježio je krajnje nesportski potez Edena Hazarda, kada je nogom udario dječaka koji je odbijao da mu preda loptu. Zbog toga je Belgijanac zaradio crveni karton, a neponovljivi Mario Balotelli je na Twitteru sve prokomentarisao riječima:

 

"Trebali su poslati Torresa po loptu, on bi ga promašio!"

 

Međutim, nije to bila jedina šala sa Torresom, Hazardom i dječakom, već je ekscentrični Italijan napravio pravi šou sa nizom slika, koje možete vidjeti u galeriji.

 

U svakom slučaju, osim dječaka koji je doživio veliku neugodnost, Edena Hazarda koji se suočio sa osudama javnosti i koji će najvjerovatnije dobiti i suspenziju, ni kriv ni dužan Torres je možda i najgore prošao. Kriv za to je jedan jedini Mario Balotelli, ili osoba kojoj je napadač dozvolio da koristi njegovo ime na ovoj društvenoj mreži.

 


Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.