Tošić odgovorio Turcima: Biće seksa, ali poslije titule

Smirio navijače

Tošić odgovorio Turcima: Biće seksa, ali poslije titule

O. Lekić

Navijači Bešiktaša napravili su opšti haos javnom molbom koju su uputili srbijanskoj pjevačici Jeleni Karleuši. 

S obzirom da se Bešiktaš bori za titulu, navijači su zatražili od Karleuše da barem tri nedjelje nema seks sa suprugom Duškom Tošićem, koji igra za istanbulski klub, a sve kako bi bio što posvećeniji fudbalu i treninzima.

"Jelena, molim te, bez seksa sa Tošićem tri nedjelje. Bešiktaš mora da bude prvi. Poslije tri nedjelje, spavaj s njim svaki dan", glasila je objava na Twitteru.  

Nakon što se poslije molbe oglasila Karleuša, komentar je dao i sam Tošić.

"Šta da kažem na to, nisam pametan (smijeh). Ne volim da komentarišem svoj privatni život, a i nije momenat da o tome pričam dok se borimo za titulu. Meni je sve to simpatično i smiješno, ali hajde da umirim navijače. Jelena nije kod mene, u Beogradu je i oporavlja se od operacije", kazao je Tošić za Kurir. 

U turskom šampionatu Bešiktaš trenutno ima dva boda više od Basaksehira. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi