Totti otkrio za koga navija u NBA play-offu
Foto: EPA

Veliki ljubitelj košarke

Totti otkrio za koga navija u NBA play-offu

Legendarni kapiten Rome Francesco Totti je otkrio je da je veliki ljubitelj košarke, ali i  za koga navija u NBA play-offu

Totti je na svom Twitteru odgovarao na pitanja pratioca na ovoj društvenoj mreži, a, između ostalog, otkrio je i da je veliki obožavatelj skoro svih sportova, od tenisa do motociklizma i košarke.

"Jako volim NBA. Pratim play-off i nadam se da će pobjediti Cavsi predvođeni King Jamesom", rekao je Totti.

Italijanski fudbaler je u prošlosti imao priliku obući košarkaški dres, istina, u revijalnoj utakmici. On je u jednom takvom događaju nastupio u dresu Virtus Rome.

"Bila je velika čast nositi dres tako važne ekipe za Rim", podsjetio se legendarni fudbaler.

"Uvijek sam sa strašću pratio i Michaela Jordana i Muhammada Alija, dvojicu nevjerovatnih sportista", dodao je na kraju Totti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi