Toyotin tim anđela prao auta u Sarajevu

M. Skaka
Teme:

Vlasnici Toyota vozila koji su se u srijedu zatekli u centru Sarajeva ili jučer na Ilidži, bili su itekako iznenađeni kada bi se vratili do svog parkiranog ljubimca i našli ga potpuno čistog, s porukicom da je njegovo vozilo posjetio tim Toyotinih anđela.

Toyotini anđeli su kružili gradom u brendiranom RAV 4, i kad bi uočili parkirano neko od vozila iz Toyotinog programa, odmah bi se dali na posao i oprali bi auto. Djevojke iz tima Toyotinih anđela nisu se zaustavile samo na tome, dio ljubavi i sapunice obećale su prenijeti tokom ljeta i na druga auta.

U nadi da će disciplina "pranje auta za žene" uskoro postati olimpijski sport, pratićemo aktivnosti anđela i u budućnosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.