Trener Osijeka zamalo zapalio najskuplju cigaretu u životu

Komična reakcija Zekića

Trener Osijeka zamalo zapalio najskuplju cigaretu u životu

Na utakmici Cibalije i Osijeka u 7. kolu HNL-a zabilježen je jedan neobičan, ali i pomalo komičan detalj.  

U 73. minuti utakmice, trener gostujućeg tima Zoran Zekić krenuo je da zapali cigaretu, vjerovatno jer je bio isuviše nervozan zbog toga što je njegov Osijek gubio sa 2:1 od autsajdera u ovom duelu.

Međutim, taman kada je stavio cigaretu u usta i pripremio upaljač, Zekić je ugledao kamere i potom brzo odustao od svog plana, shvativši da bi zbog toga bio kažnjen od strane HNS-a jer se konzumiranje duhana za vrijeme utakmica ne dozvoljava ni u jednoj evropskoj ligi.

Među današnjim trenerima je veliki broj strastvenih pušača od kojih je vjerovatno najpoznatiji Maurizio Sarri iz Napolija, a očigledno je jedan od njih i 43-godišnji Zoran Zekić, koji je bio nekadašnja želja FK Sarajevo.

U nastavku pogledajte kako je simpatični Hrvat zamalo zapalio najskuplju cigaretu u svom životu i njegovu komičnu reakciju kada je vidio da ga snimaju.


Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi