Tri šamara za Ashleyja Colea: "On tretira žene kao stoku!"

Playboyeva zečica pokazala zube

Tri šamara za Ashleyja Colea: "On tretira žene kao stoku!"

O. Lekić

Vatrena Playboyeva zečica Carla Howe pohvalila se na svom Twitteru kako je tri puta udarila šamar Ashleyju Coleu, poznatom fudbaleru koji trenutno nastupa za Romu.

Čitav incident se dogodio u Londonu ispred noćnog kluba, gdje je Cole izazvao pravu pometnju. Fudbaler se 'unosio' u lice sestri blizanki svoje nekadašnje ljubavnice Melisse, koja je odreagovala onako kako je mislila da je u tom trenutku najbolje za nju.

"Bila sam uplašena i udarila sam ga u usta. Nosila sam i prstenje i udarila sam mu tri šamara. Sve sam to uradila zbog svoje sestre, jer znam šta je njoj radio", rekla je Carla, a potom dodala:

"On tretira žene kao stoku! Nisam mogla znati šta mi sprema kada mi se približio, pa sam ga zato počela udarati. Interesantno je da me niko nije pokušao zaustaviti u tome. Kao da su svi znali da on i zaslužuje sve to".

Ljubav između Ashleyja i Cheryl pukla je nakon što je ljepotica saznala da je varao sa više žena, nakon čega su se u cijelu priču upetljale ljubavnica Melissa i njena sestra blizanka Carla. Neki izvori tvrde da se poznati fudbaler viđao i sa jednom i sa drugom...

Glasnogovornik engleskog fudbalera još uvijek nije izašao u javnost sa izjavom povodom ovog nemilog događaja, koji samo može narušiti reputaciju koju je godinama gradio bivši reprezentativac Engleske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti