Tuga: Ronaldo odao počast tragično nastradalom dječaku
Foto: EPA

Mladi navijač izgubio život u rezornom zemljotresu

Tuga: Ronaldo odao počast tragično nastradalom dječaku

Cristiano Ronaldo je uputio poruku solidarnosti i podrške porodici mladog dječaka koji je poginuo u zemljotresu koji je nedavno zadesio Meksiko, a koji je bio njegov veliki obožavatelj.

Ronaldo je na Twitteru objavio fotografiju na kojoj drži svoj dres iz Real Madrida. Na dresu se može vidjeti njegov potpis i poruka: "Svom obožavatelju broj 1, Santiagu".

Španski mediji prenose da je Ronaldo ovom porukom želio odati počast Santiagu Floreru, dječaku koji je poginuo kada se srušila njegova škola, zbog razornog potresa magnitute 7.1 stepeni po Riheterovoj skali koji je u utorak pogodio Meksiko.

Navodno je porodica dječaka nakon zemljotresa kontaktirala Ronalda i obavijestila ga da je Santiago bio njegov veliki obožavaljte i navijač Real Madrida. Portugalac je osim fotografije objavio i kratku poruku:

"U ovim bolnim trenucima, šaljem veliki zagrljaj Santiagovoj porodici i svim porodicama koje su izgubile voljene osobe".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi