Tuga umjesto slavlja: Dokrajčio Brazil, pa ostao bez ujaka

Ujaka srce izdalo prilikom velikog slavlja

Tuga umjesto slavlja: Dokrajčio Brazil, pa ostao bez ujaka

A. Beganović

Fudbalska reprezentacija Paragvaja plasirala se u polufinale Copa Americe. Naime, u posljednjem četvrtfinalnom susretu Paragvaj je nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca savladao Brazil.

Nakon regularnih 90 minuta rezultat je glasio 1:1, a apsolutni junak Paragvaja bio je mladi 21-godišnji napadač Basela, Derlis Gonzalez, koji je zabio izjednačujući pogodak s bijele tačke (1:1), te pobjedonosni prilikom izvođenja jedanaessteraca.

Međutim, slavlje mu je pokvareno na najgori mogući način, odnosno malo nakon susreta saznao je da mu je ujaku srce prestalo kucati u velikom slavlju nakon pobjede.

"Zašto danas? Ostavio si me nakon što sam ti dao tako veliku sreću", na Twitter profilu je napisao Gonzalez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.