Tuka ponosno pokazao djevojku koja mu je osvojila srce

Prvi put u javnosti

Tuka ponosno pokazao djevojku koja mu je osvojila srce

O. Lekić

Najbolji bosanskohercegovački atletičar Amel Tuka po prvi put u javnosti pokazao je svoju djevojku. 

Iako svoj privatni život čuva podalje od očiju javnosti, Tuka se na gala večeru upriličenu povodom slijetanja prvog aviona kompanije Qatar Airways na Međunarodni aerodrom Sarajevo pojavio u pratnji svoje djevojke. 

To je ujedno bilo i prvo predstavljanje lijepe Zeničanke, koja je srce našeg atletičara osvojila i prije nego što je on postigao dobre rezultate.

"Djevojku sam upoznao mnogo prije ovog uspjeha. Bila je uz mene sve vrijeme i veoma sam zahvalan Bogu koji me počastio time da je upoznam. Mislio sam da takve djevojke ne postoje, ali ipak postoje. Ponosim se što pored sebe imam nju i mir koji dolazi s njom", kazao je Tuka za “Azru”.

Bh. atletičar više ne krije svoju ljubav, a ni sreću, pa je s lijepom Zeničankom ponosno pozirao pred fotoreporterima. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi