Twitter korisnici se smiju 'novom' Kanteovom imidžu
Foto: N'Golo Kante (desno) (EPA)

Otkud on u frizerskom salonu?

Twitter korisnici se smiju 'novom' Kanteovom imidžu

Fudbaler Chelseaja N'Golo Kante objavio je jednu potpuno besmislenu fotografiju. 

Dobro je poznato da Kante od početka karijere ima isti imidž - bez brade i bez kose, ali bez obzira na to on očigledno redovno ide kod frizera. Razlog je - nepoznat!?

Fotografija Kante i njegovog frizera iz frizerskog salona već kruži po društvenim mrežama, a navijači su to iskoristili kako bi ismijavali francuskog fudbalera. Na Twitteru su se pojavile razne objave, a navijačima uopšte nije jasno otkud Kante kod frizera. 

Za sada nije poznato da li se Kante u frizerskom salonu fotografisao samo radi šale ili zaista ima neki razlog zbog kojeg je čest gost. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi