Tyson Fury prodao skupocjenog ljubimca
Foto: EPA

Rastanak od svog Ferrarija podijelio na Instagramu

Tyson Fury prodao skupocjenog ljubimca

Kontroverzni britanski bokser Tyson Fury se odlučio rastati od svog egzotičnog automobila, i to podijeliti na svom Instagram profilu.

Naime, karizmatični Fury je prodao svoj Ferrari Califronia vrijedan 160.000 funti. 

Bokser je automobil odlučio prodati jednom od svojih prijatelja, a svoj rastanak sa omiljenim četverotočkašem je zabilježio kamerom i to postavio na Instagramu uz opis: "Prodao sam svog Ferrarija mom prijatelju."

Fury je 2015. godine, nakon što je šokantno savladao Vladimira Klička, postao Svjetski prvak u boksu, ali mu je ta titula ubrzo oduzeta.

Britanac sada čeka na odluku UKAD-a koja bi mogla odlučiti o njegovoj karijeri. Naime, ovo tijelo razmatra o Furyjevoj budućnosti, nakon što su testovi pokazali da je bokser pozitivan na narkotike.

Ukoliko bi saslušanje prošlo dobro po Furyja on bi mogao dobiti nazad svoju bokserku dozvolu, a promoter Eddie Hearn tvrdi da bi, u tom slučaju, narednog aprila moglo doći do velikog meča Furyja i šampiona Anthonyja Joshue.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi