U EA Sportsu već zabrinuti: PES 16 djeluje impresivno!

Hoće li ponovo biti najbolji?

U EA Sportsu već zabrinuti: PES 16 djeluje impresivno!

Teme:

Nakon što je Pro Evolution Soccer 15 proglašen najboljom sportskom igricom godine, prvi znakovi ukazuju da će i novo izdanje popularne fudbalske simulacije biti na vrhunskom nivou.

Iz Konamija su predstavili trailer, koji je već zabrinuo sve u EA Sportsu. Također, prednost PES-u u odnosu na FIFA-u može predstavljati i činjenica da će se na tržištu naći 18. septembra, četiri dana prije izlaska FIFA 16 (22. septembar).

U Konamiju su posebno radili na poboljšanju grafike i 'Gameplaya', a novina su i neke proslave igrača koje će sasvim sigurno razbiti monotoniju. Naprimjer, Tottijev selfie na PES-u 16 je već postao atrakcija na društvenim mrežama.

Također, PES slavi 20 godina postojanja, pa su se kreatori odlučili i na povratak svojoj tradiciji.

U nastavku pogledajte kako izgleda službeni trailer za Pro Evolution Soccer 16, koji je u startu pobrao sve pohvale igrača koji nestrpljivo čekaju na njegov izlazak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.