U Monacu već slave: Poznata lica stižu na proslavu titule
Foto: EPA

50 Cent i Bruno Mars pjevaju na proslavi

U Monacu već slave: Poznata lica stižu na proslavu titule

M. Šljivak

Ekipa Monaca je gotovo sigurno novi prvak Francuske.

Kneževi večeras  igraju zaostalu utakmicu protiv St.Etienna u kojoj mogu doživjeti i katastrofu, kao i u meču u nedjelju protiv Rennesa, ali primiti 17 golova ne mogu, pa je izvjesno da je Monaco novi prvak.

Fešta je već spremna. Igrači i stručni štab se spremaju za slavlje, a navijačima su spremljena velika iznenađenja, posebno što se tiče programa na proslavi.

Tako će na proslavi titule biti poznati reper 50 Cent, a zatim će se na sceni pojaviti i Bruno Mars.

Monacu je ovo ukupno deveta titula prvaka Francuske, a ova je naročito posebna, jer su samo prije četiri godine bili u drugoj ligi, nakon čega je uslijedio veliki povratak ovog kluba.

Sigurno je da nas od ovog tima čeka još mnogo iznenađenja, a očigledno je da rukovodstvo kluba dobro zna šta radi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi