U nedjelju prva dm ženska utrka

Na Vilsonovom šetalištu

U nedjelju prva dm ženska utrka

Sponzorski tekst

U nedjelju, 2. jula na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu održat će se prva dm ženska utrka, dužine 3.5 km. 

Tako će se i glavni bh. grad pridružiti listi evropskih gradova u kojima se već nekoliko godina u organizaciji dm-a održava ova vrlo popularna utrka za dame.

Start je planiran u 10 sati ujutro, iza zgrade Zemaljskog muzeja, a potom se trči rutom: Elektroprivreda – Most Suade Dilberović i Olge Sučić – Zemaljski muzej.

U 11 sati planirano je proglašenja pobjednica i dodjela nagrada, a potom slijedi After Run Party (DJ, degustacije, zanimljive igre za djecu).

Za osvojena prva tri mjesta bit će uručene novčane nagrade, a ovom prilikom Atletskom klubu Novi Grad kompanija dm će uručiti donaciju u iznosu od 3. 000 KM, namjenjenu za nabavku trenažnih rekvizita.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi