U Sarajevu predstavljena nova Nike Black & White kolekcija

U Sarajevu predstavljena nova Nike Black & White kolekcija

Sponzorski tekst

U subotu, 25.02. u Sarajevu u SCC-u predstavljena je nova Nike Black & White kolekcija. 

Kampanji su prisustvavale i djevojke Šejla Cocalić, Mona Muratović i Anđela Delić koje su zaštitna lica kampanje, te smo s njima uz druženje u prijatnoj atmosferi mogli razgovarati i dobiti savjete, kako uprkos raznim izazovima i preprekama ipak mogu da se ostvare zavidni rezultati, priznate karijere, koje ih danas karakterišu kao simbole modernih, nezavisnih i snažnih žena.

Sjajno su se zabavili i mnogobrojni posjetioci, za koje su bili spremni fitness dnevnici, gdje mogu da upisuju i prate svoje rezultate koje postižu, prateći ih iz dana u dan. Takođe su mogli da dobiju savjete kada je u pitanju motivacija za trening, zdrav život, kao i savjete o najboljem načinu treniranja za njih od NTC trenera.

Nova Nike kolekcija "Black and White" promoviše različitost. Kolekcija kombinuje najnovije trening, running i sporswear modele u crno bijeloj boji, namijenjene djevojkama različite građe i uzrasta. Nike kao brend uvijek slavi individualnost, hrabrost i odvažnost. Motiviše nas da radimo više, duže i posvećenije, a sve u cilju prevazilaženja sopstvenih barijera i osvajanja novih rekorda. Kako u sportu tako i u svakodnevnom životu. 

Sportistkinja, reprezentativka košarkaškog tima BiH, Anđela Delić, voditeljka TV Hayat, Šejla Cocalić i poznata glumica sarajevskog glumišta Mona Muratović su postale dio najnovije Nike kampanje, posvećene osnaživanju žena kroz treninge i fizičku aktivnost.

Uskladile su svoje mnogobrojne obaveze; naporne treninge i pripreme za takmičenja,  uloge u pozorišnim predstavama, pripreme za tv emisije i ponosno stale pred objektive profesionalnih fotografa kao zaštitna lica kampanje. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije