U Sarajevu predstavljeni Opel Cascada, Adam i Astra OPC

Predstavljeni novi modeli Opela u Sarajevu

U Sarajevu predstavljeni Opel Cascada, Adam i Astra OPC

Teme:

U utorak 14. 5. 2013. godine u Sarajevu je održana premijera Opela, na kojoj su predstavljena nova tri modela. 

Vladar gradskih ulica, ali briljira i izvan grada

U prodajne salone stigli su gradski supermini Adam, kabriolet Cascada i sportska Opel Astra OPC. Opel Adam je moderni mali gradski automobil i prvak individualizacije. Sasvim će sigurno privlačiti poglede na gradskim ulicama kao što je to činio i na svojoj premijeri na Pariškom sajmu automobila početkom rujna. Njegov moderan i smion, a opet šaren izgled to jamči, kao i gotovo neograničena mogućnost prilagodbe koja svaki Adam čini praktički jedinstvenim.

Kratak i snažnog stražnjeg dijela, Adam je dug gotovo 3,7 metara i širok 1.72 metra (bez vanjskih retrovizora). Ovaj otkačeni trovratni hatchback savršen je za urbane sredine, no njegova mu vozna dinamika, međutim, omogućuje da briljira i izvan grada zahvaljujući postavkama podvozja i upravljanja koja su usmjerena užitku u vožnji i agilnosti.

Posljednji korak u Opelovoj ofanzivi proizvoda

Opelov novi kabriolet, Cascada, profinjeni je četverosjed izdužene siluete s vrlo kvalitetnim mekim krovom. Cascada je srednje veliki kabriolet koji nije velik samo dimenzijama (dužina: 4697 mm, širina: 1840 mm sa sklopljenim vanjskim retrovizorima), nego i svojim šarmom te vrhunskim tehnologijama i značajkama koje nudi.

Cascada nudi autentično iskustvo vožnje zahvaljujući svojoj superčvrstoj karoseriji, naprednom prednjem ovjesu HiPerStrut – prvotno razvijenom za visokoperformansnu Insigniju OPC – i prilagodljivom sustavu amortizera FlexRide. Svi putnici u Cascadi moći će uživati u osjećaju vožnje pod vedrim nebom zahvaljujući vrhunskom mekom krovu koji se otvara dodirom gumba za samo 17 sekundi, i to tijekom vožnje brzinama do 50 km/h te putem daljinskog upravljača kada je automobil parkiran.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.