U subotu humanitarni bazar "Za koru hljeba radim sve"

U ulici Kolodvorska 12

U subotu humanitarni bazar "Za koru hljeba radim sve"

Sponzorski tekst

U subotu, 27. maja, u Sarajevu, u ulici Kolodvorska 12, kod Veterinarske stanice“ Ketti“, bit će upriličena velika humitarna zabava za ulične pse i mačke pod nazivom „Za koru hljeba radim sve“. 

Ovaj humanitarni bazar, koji će trajati od 12 do 18 sati, organizira „Ketti“ uz pomoć volontera iz Facebook grupe „Nahranimo zajedno naše ulične pujde BiH - A meal a day for the stray BiH“

"Izdvojite taj dan da se družimo, slikamo sa našim pujdama, igramo nagradne igre i time pomognemo da se skupi novac za naše pujde a naravno i tigrove. Svi oni koji požele da se istetoviraju ali privremeno imat će priliku da to urade baš na ovom bazaru za Henna Tattoo stolom. A za mališane će tu biti Face Painting sto. Uz to ćete na Hand made stolu moći i da kupite neki ručno rađeni nakit. A dok sve to radite obavezno obiđite Slatki sto i dok budete uživali uz naše kolačiće požurite na Tombola sto i uplatite barem jednu, jer svaka dobija. Neke od nagrada koje vas očekuju a koje je obezbijedio Ketti su: skidanje kamenca, hematologija, besplatni pregled, dehelminitizacija, kupanje, šišanje, rezanje noktića", navodi se na na Facebook stranici eventa pod nazivom "Za koru hljeba radim sve".

Naravno, sav prihod od zabave bit će utrošen za kupovinu hrane za ulične pse i mačke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi