UFC šampionska objasnila muškarcima kako da je zadovolje

Opasna i u krevetu

UFC šampionska objasnila muškarcima kako da je zadovolje

O. Lekić

Ronda Rousey slovi za najjaču ženu na svijetu u UFC borbama, a svojom ljepotom obično uzbuđuje ili plaši. 

Međutim, da Ronda ima svoju i nježniju svoju stranu potvrđuje i intervju koji je dala za inostrane medije. Ona je odlučila da odvoji malo vremena i objasni momcima šta je tačno uzbuđuje u krevetu. 

"Za početak, nemojte da vaši zubi udaraju u moje, ako se to stalno dešava, onda imamo problem i to me uzbuđuje. Iako mi se život sastoji od primanja udaraca u lice, ako me više od dva puta zubima udariš u zube, završili smo. Momak bi trebao da bude strpljiv i da ne žuri. Djevojkama je potrebno par minuta da uđe u taj osjećaj kako bi skroz bila spremna. Nikad, ali nikad vam ne bi trebao lubrikant, ako ga ponesete, znači da ste lijeni", poručila je seksipilna Ronda. 

Ako ikada dođete u situaciju da završite u krevetu s njom, savjet vam je da ne udarate u zube jer bi u suprotnom mogli ovako završiti: 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.