Uhvaćen na djelu: Pogbi kazna zbog fotografa

Zbog telefona u rukama

Uhvaćen na djelu: Pogbi kazna zbog fotografa

M. Šljivak

Zvijezda Manchester Uniteda Paul Pogba mogao bi dobiti neočekivanu kaznu.

Pogba je nedavno tokom dolaska na trening fotografisan u automobilu, a zbog te fotografije bi mogao dobiti kaznu od policije.

On je u rukama držao na mobitel dok je vozio, te bi naknadno protiv njega mogla biti podnijeta tužba za nesavjesnu vožnju, pa bi mogao biti i kažnjen.

Također, pored činjenice da je držao mobitel, Pogba je pio i jogurt u automobilu za vrijeme vožnje, što je još jedan prekršaj.

Međutim, kazna za ovakve prekršaje je minimalna. Ona iznosi 200 funti, pa je francuski fudbaler može platiti dok jednom trepne okom.

Pored novčane kazne, vozači koji su uhvaćeni s mobitelom gube i šest bodova.

S obzirom na to da se radi o velikoj zvijezdi, vjerovatno će mu se progledati kroz prste, ali posljednju riječ ima policija.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi