Uhvaćen u Los Angelesu: Koga ljubi Thibaut Courtois?

S jedne na drugu...

Uhvaćen u Los Angelesu: Koga ljubi Thibaut Courtois?

O. Lekić

Jedan od najboljih golmana svijeta, 23-godišnji Thibaut Courtois, našao se u centru pažnje britanskih medija, posebno onih 'žutih'. 

Za afere uvijek raspoloženi novinari na Otoku su plasirali priču kako je nova Courtoisova djevojka Britt Gastineau, s kojom je prije nekoliko sedmica viđen kako razmjenjuje nježnosti u Los Angelesu. 

Thibaut je od atraktivne Britt mlađi devet godina, no opće je poznato da su u ljubavi godine samo broj, a ostaje da se vidi da li će veza sa najboljom prijateljicom od Kim Kardashian potrajati više od prethodnih. 

Inače, Courtois je poznat kao veliki zavodnik i spada u red onih nogometnih zvijezda koji vole sjediti na “dvije stolice”. Prije početka Svjetskog prvenstva u Brazilu je pararelno bio sa dvije djevojke, a prošle godine je ostavio majku svoja dva djeteta. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi