Umjesto publike, Kyrgios zabavlja dvije djevojke

Australijanac ponovo u centru pažnje

Umjesto publike, Kyrgios zabavlja dvije djevojke

D. Rakanović

Mladu britansku teniserka Chelsea Samways kaznio je otac nakon što je saznao da je ona bila na zabavi u noćnom klubu u Londonu sa "lošim momkom" Nickom Kyrgiosom samo nekoliko sati nakon što je Australijanac ispao sa Wimbledona. 

Kyrgios je predao meč prvog kola na Wimbledonu nakon 65 minuta igre zbog povrede kuka. 

Ali u ranim satima slijedećeg jutra činilo se da je mnogo boljeg duha, kada je viđen kako izlazi iz jednog noćnog kluba ruku pod ruku sa Chelsea, 18-godišnjom teniserkom. 

Njima dvoma se pridružila i australska juniorka Monique Belovuković koja također ima 18 godina. Obe djevojke su viđene kako se grle i ljube sa 22-godišnjim teniserom iz Australije. 

Britanski fotoreporteri su uhvatili veselu trojku kako izlaze iz noćnog kluba i odlaze u nepoznatom pravcu, a na slikama se vidi da su popili koju časicu previše.

Svjetski mediji vjeruju da se Kyrgios i dalje zabavlja sa australskom teniserkom Ajlom Tomljanović koja se ne takmiči na Wimbledonu ove godine. 

Chelseajin otac bio je bijesan nakon što je otkrio da mu je voljena ćerka se iskrala iz kuće i bila do ranih jutarnjih sati sa lošim momkom iz Australije. 

"Moja kćerka ima smao 18 godina. Prvela je cijelo veče van kuće, to mi se ne sviđa. Zbog toga sam joj oduzeo automobil. Neće više izlaziti tako. Da je Kyrgios sada ovdje nokautirao bih ga. Zapravo, volio bih ga nokautirati", rekao je 51-godišnji Lawrence Samways. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi