UniCredit Leasing pripojen UniCredit Bank

UniCredit Leasing pripojen UniCredit Bank

Sponzorski tekst

Proces pripajanja društva UniCredit Leasing d.o.o., UniCredit Bank d.d. uspješno je okončan. 

U namjeri da svojim klijentima ponudi što bolje usluge, te efikasnije poslovanje, UniCredit Bank d.d. je u prethodnom periodu provela proces pripajanja, čime je društvo UniCredit Leasing d.o.o. prestalo sa radom.

UniCredit Bank sada pruža usluge finansijskog leasinga kroz mrežu poslovnica, kao i kroz rad direkcije za poslovanje sa pravnim licima.

S ciljem omogućavanja jednostavnijeg poslovanja svojim klijentima, UniCredit Bank je ovim pripajanjem nastavila unaprjeđivati svoju ponudu usluga, te će i dalje nastaviti razvijati nova rješenja i usluge na zadovoljstvo svih klijenata. 

U slučaju dodatnih pojašnjenja djelatnici UniCredit Bank, stoje na usluzi, te se svi klijenti mogu obratiti i putem besplatnog info telefona 080 081 051 ili e-mail adrese [email protected].

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi