Upoznajete Georginu: Zašto je Ronaldo skrivao ovog anđela?

Nova djevojka Cristiana Ronalda

Upoznajete Georginu: Zašto je Ronaldo skrivao ovog anđela?

E. Čaušević

Portugalski fudbaler prije desetak dana boravio je u Parizu gdje se družio sa svojom novom djevojkom Georginom Rodriguez.

Ronaldo je prije nekoliko sedmica prekinuo vezu sa španskom manekenkom Desire Cordero, ali mu nije dugo trebalo da pronađe novu djevojku. Portugalac je sa Georginom boravio u Parizu, te se maskirao kako ga novinari ne bi prepoznali.

Ipak, paparazzi su uspjeli prepoznati zvijezdu Real Madrida i brzo otkriti. Njegova nova djevojka također živi u Madridu, ali su se oni odlučili na put u Pariz jer su vjerovali da će "na miru" izaći.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi