Đurić 'pomiješao' engleski i bosanski jezik

Napravio mali lapsus

Đurić 'pomiješao' engleski i bosanski jezik

Bh. napadač Milan Đurić večeras je postao član engleskog Bristol Cityja, a odmah nakon potpisa ugovora dao je i prvi intervju za zvaničnu stranicu ovog kluba.

Tokom njega, Đurić je istakao da je veoma zadovoljan što je stigao u Englesku i da se veseli novim izazovima, ali je napravio i mali lapsus koji je na prvu zbunio novinara.

Na pitanje kakva je bila njegova prva reakcija kada je čuo za mogućnost transfera, Đurić je 'pomiješao' engleski i bosanski jezik i odgovorio mu: "My 'san' is to play in England".

Novinar je shvatio da se naš napadač zbunio i postavio mu je podpitanje, na koje je Đurić odgovorio onako kako je prvobitno i zamislio.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi