Urnebesno: Mbappe dobio nadimak po liku iz crtića
Foto: Instagram

U PSG-u se očigledno dobro zabavljaju

Urnebesno: Mbappe dobio nadimak po liku iz crtića

Kylian Mbappe je pred kraj ljetnog prelaznog roka stigao u PSG iz Monaca. A čini se da se super talentovani tinejdžer već odlično uklopio u ostatak ekipe.

U PSG-ovom klupskom autobusu je vladalo odlično raspoloženje, a jedan od suigrača je pronašao urnebesan nadimak za Kyliana Mbappea.

Mladi defanzivac PSG-a Presnel Kimpembe je odlučio Mbappeu nadjenuti nadimak Donatello, po liku iz legendarnog animiranog filma Nindža kornjače.

Ne možemo se oteti utisku da postoje blage sličnosti, a Kimpembe je doslovno plakao od smijeha zbog novog nadimka kojeg je smislio za svog saigrača.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi