Usainova djevojka reagovala na prevaru

Dugo je šutjela

Usainova djevojka reagovala na prevaru

Ni Usain Bolt nije savršen, a dokaz tome je i nedavna ispovjest brazilske studentice Jady Duarte koja je priznala da je provela noć sa legendarnim atletičarom.

Iako se nije oglasila povodom cijele situacije, djevojka Usaina Bolta, Kasi Bennett, odlučila je određenim potezima dati doznanja Usainu šta misli o svemu.

Naime, ona je na društvenim mrežama lajkala nekoliko objava koje se odnose na ovu priču, a lajkala je i tweet: 'Život s boginjom upropastio si zbog romanse na jednu noć s nekom koja joj nije ni blizu'.

Podsjetimo da je studentica Duarte u razgovrou za Daily Mail priznala da joj je Bolt obećao još barem jedan spoj, ali do toga nije došla, pa je poručila: 'Sada vidim da žene skuplja kao i medalje'.

Ipak, nada za Usaina postoji. Sestra njegove djevojke poručila je da je uvjerena da će njihova ljubav na kraju pobijediti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi