Uspjeh karijere: Popularni fudbaler zaveo Pamelu Anderson

Ostvario san svih muškaraca

Uspjeh karijere: Popularni fudbaler zaveo Pamelu Anderson

Postoji li neki muškarac na svijetu koji nije čuo za Pamelu Andreson? Izgleda da je za nju veoma dobro čula i zvijezda španske La Lige, pa su njih dvoje navnodno u vezi.

Kako prenose francuske novine Voici, defanzivac Seville Adil Rami ostvario je san svakog momka rođenog 80-tih godina prošlog stoljeća - počeo se viđati sa zvijezdom popularne američke serije Baywatch, Pamelom Andreson.

Iako je razlika u godinama velika - Pamela ima 49, a Rami 31, kada imate priliku izaći sa nekadašnjom Playboy zečicom i zvijezdom Baywatcha, jednostavno ne možete reći 'ne'. To je isto kao da se Zlatan Ibrahimović želi priključiti vašem timu u 35 godini - naravno da ga nećete odbiti.

Navodno su Rami i Anderson proveli nekoliko dana skupa u Monacu i Nici i to za vrijeme reprezentativne pauze. Podsjetimo, Rami je nedavno raskinuo sa bivšom djevojkom s kojom je imao blizance, ali nije gubio vrijeme pa je brzo odlučio 'baciti' novu udicu koja je, očito, pogodila pravu metu. 

Ako ne vjerujete nama, vjerujte svojim očima. Na fotografiji ispod možete vidjeti Pamelu i Ramija kako ulaze u restoran La Maison.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi