Uvrijedio Balotellija, pa se pravdao po Twitteru

Ruski jezik stvorio probleme

Uvrijedio Balotellija, pa se pravdao po Twitteru

Mario Balotelli od dolaska u Nicu igra kao preporođen i ponovo je top tema u svjetskom fudbalu.

O njemu pričaju svi, pa tako i bivši saigrači koji su se prisjetili nekih detalja iz prošlosti. Jedan od onih koji su dali komentar za Balotellija je Salvatore Bocchetti, fudbaler Spartaka iz Moskve koji je jedno vrijeme bio mladi reprezentativac Italije.

U tom periodu Bocchetti je upoznao Balotellija, za kojeg je rekao da je lud.

"Sjećam se, jednom je naša ekipa bila na večeri u hotelu, a onda je stigao Balotelli. On je iz čista mira prolazeći pored Marca Motte gurnuo njegovu glavu u komad pice. On je dobari igrač ali je lud i nema pameti", rekao je Bocchetti u razgovoru za ruski TV show Kul't Tura.

Njegova izjava je nakon emisije podigla mnogo prašine i mnogi su kritikovali Bocchettijevu slobodu da tako priča o svom nekadašnjem saigraču. Italijanu nije preostalo ništa drugo nego da se počne pravdati po Twitteru...

"Nisam želio da kažem da Balotelli nema mozga, već samo da ga ponekad nije koristio dok je bio mlađi. Izjavu sam dao na ruskom jeziku, ne govorim ga najbolje i zato je tako ispalo. Poštujem Balotellija i kao igrača i kao prijatelja, te mu želim sve najbolje", napisao je Bocchetti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi