"Uzela mi je sve što sam imao, a sada živi sa kriminalcem"

Drama u teniskoj porodici Williams

"Uzela mi je sve što sam imao, a sada živi sa kriminalcem"

Prava drama odvija se ovih dana u poznatoj teniskoj porodici Williams.

Naime, otac teniserki Serene i Venus, Richard, proživljava veoma teške dane. On se nedavno rastavioo sa 37 godina mlađom suprugom Lakeishom, a nakon toga ju je optužio da ga je ostavila zbog čovjeka kriminalne prošlosti te da mu je uzela sve što ima.

On je floridskim vlastima poslao dokument u kojem između ostalog piše:

"Krivotvorila je moj potpis i prepisala je kuću na svoje ime. Uzela je i automobile. Ispraznila mi je račun, a uzela je čak i oružje iz kuće. Živi sad s nekim likom koji ima kriminalnu prošlost, a koliko čujem, ima ozbiljnih problema s alkoholom", istakao je Richard.

Podsjetimo, on sa svojom, sada već bivšom suprugom, ima i petogodišnjeg sina, a Lakeishu je optužio da trenutna situacija ugrožava njegov život. Sa suprotne strane uslijedio je demnat ovih informacija te je Lakeishina advokatica poručila sljedeće.

"Optužbe su lažne, a da je tako dokazat ćemo na sudu. Richard pokušava izbjeći alimentaciju i plaćanje zbog razvoda", rekla je Lakeishina advokatica, Sandy Becher.

Podsjetimo, dok traje ova situacija, Venus Williams je još uvijek aktivna teniserka iako ima 36 godina, dok je njena mlađa sestra bila primorana da prije dva mjesec napravi pauzu zbog trudnoće.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi