Uživa na odmoru: Cibulkova objavila 'fotku' poslije seksa

Najvrelija teniserka svijeta

Uživa na odmoru: Cibulkova objavila 'fotku' poslije seksa

O. Lekić

Jedna od najatraktivnijih teniserki Dominica Cibulkova postavila je provokativnu fotografiju na svom Instagram profilu. 

Slovakinja je nakon naporne sezone otputovala na Maldive kako bi se potpuno opustila i zaboravila na sve ostalo, a na ovoj egzotičnoj destinaciji se nalazi zajedno sa svojom jačom polovinom. 

Cibulkova proteklih dana redovno 'časti' svoje obožavatelje sa atraktivnim fotografijama, u kojima dominira njezina stražnjica ili savršena linija, no sada je odlučila da objavi i jednu iz kreveta sa suprugom.

Fotografija je očigledno nastala poslije burne noći, vjerovatno poslije seksa, jer je ona samo u bademantilu, a on leži na njoj bez majice.

"Jutarnja ljubavna afera", napisala je Cibulkova uz fotografiju koju možete vidjeti u nastavku. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi