Valbuena i Benzema ponovo u žestokoj raspravi
Foto: EPA

Ponovo otvaraju temu oko seks skandala

Valbuena i Benzema ponovo u žestokoj raspravi

M. Šljivak

Francusku javnost prošle godine pogodio je veliki skandal u kojem su učestvovali Karim Benzema i Mathieu Valbuena, a navodno je napadač Reala ucjenjivao saigrača iz reprezentacije snimkom seksa.

Zbog ovog skandala ovaj dvojac je izbačen iz reprezentacije, a nakon gotovo godinu dana Benzema je nedavno ponovo prozvao Valbuenu. Optužio ga je da laže, samo da bi bio u centru pažnje.

"On je nekada govorio da sam ja njegov najveći neprijatelj, da ga plašim i da sam mu mnogo naškodio i da me žestoko treba kazniti. Nakon svega što je govorio o meni sada kaže da je spreman da ponovo igra sa mnom. Treba prestati izmišljati stvari jer ja želim da igram za svoju zemlju. On samo treba reći istinu i sve će biti jasno. Muka mi je od njega", rekao je Benzema.

Nije se dugo čekalo na odgovor fudbalera Lyona. On je na Twitteru samo kratko napisao:

"Istina je pravda koja je dostižna", napisao je Valbuena.

Očigledno ovaj dvojac još uvijek ima dosta neraščišćenih računa i da bismo veoma lako mogli čuti još dosta o ovim sukobima u narednom periodu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti