Već postao heroj: Gerrard navijače Galaxyja počastio pivama

U znak zahvalnosti za sjajan doček

Već postao heroj: Gerrard navijače Galaxyja počastio pivama

Dugogodišnji kapiten Liverpoola i živa legenda engleskog fudbala Steven Gerrard napokon je predstavljen navijačima LA Galaxyja.

Na poluvremenu utakmice protiv Toronta, legendarni Stevie G se pojavio na centru igrališta odakle je pozdravio navijače, koji su mu po dolasku u SAD priredili fenomenalan doček.

"Hvala vam na fantastičnom dočeku. U Los Angelesu se od starta zbog vas osjećam kao kod kuće. Veoma sam uzbuđen i jedva čekam da ovdje istrčim u kopačkama i zaigram pred vama. Želim vam sve najbolje, a svima nama želim mnogo zajedničkog uspjeha", rekao je Gerrard.

Engleski fudbaler je, na neki način, već postao heroj navijača. Prije utakmice im je odlučio platiti 500 piva, pa su se fanovi Galaxyja 'zagrijali' na Stevenov račun.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.