Vedad Ibišević u Berlinu na proslavi Porschea

Na spisku zvanica

Vedad Ibišević u Berlinu na proslavi Porschea

O. Lekić

Vedad Ibišević uživa veliku popularnost među Bosancima i Hercegovcima, a da je veoma cijenjen u Njemačkoj potvđuje i činjenica da je kapiten slavne Herthe.

Vedator je i u pobjedi protiv Borussije Dortmund 2:1 pružio dobru partiju i asistirao Salomonu Kalou za vodeći gol ekipe iz Berlina. To je bila najbolja preporuka da se nađe na spisku zvanica za proslavu čelnika Porsche Cluba Berlin, koja se tradicionalno organizira u restoranu “Sarajevo Inn Grunewald” čiji je vlasnik uspješni Bosanac Mirsad Fikić.

Naša nogometna zvijezda je veliki zaljubljenik u automobile, tako da se za vrijeme proslave kod čelnika Porshe Cluba Berlin raspitivao za pojedine modele ovog popularnog četverotočkaša.

Zvanice su na ovom prijemu uživale u pravim bosanskim specijalitetima i u meniju su se našli begova čorba, ćevapi,pite ispod sača, ali i bosanska kafa uz baklavu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi