Veznjak Evertona doživio pravi triler u vlastitoj kući

Opljačkan Tom Cleverley

Veznjak Evertona doživio pravi triler u vlastitoj kući

E. Škorić

Veznjak Evertona Tom Cleverley imao je neugodnu večer u vlastitoj kući.

Kako je objavio The Sun, Cleverley i njegova supruga Georgina Dorseft su zajedno s dvogodišnjom kćeri Neaveh Rose boravili u kući kada su ih "posjetili" razbojnici.

Palicom su provalnici porazbijali stakla i provalili u njihovu kuću, te su im ukrali više od 175.000 funti u robi, 15.000 funti vrijedu Cartier narukvicu, te 10.000 funti vrijedna torba Hermes Birkin. Otuđene su iz kuće još neke vrijednosti.

Nogometaš i njegova porodica nisu bili povrijeđeni u incidentu, ali su iskusili jako neugodno iskustvo i proživjeli su prave  traume.

Cleverley je prošlu sezonu igrao na posudbi u Aston Villi, a oog ljeta je potpisao za Everton.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.