Video jasno govori zašto je Ronaldo zvao Cansu u Madrid

Zanosna Turkinja

Video jasno govori zašto je Ronaldo zvao Cansu u Madrid

O. Lekić

Jedna u nizu djevojaka koja se dovodila u vezu sa najboljim fudbalerom svijeta Cristianom Ronaldom je turski model Cansu Taskin. 

Atraktivna Cansu je prilikom gostovanja na jednoj lokalnoj TV stanici otkrila da je preko društvenih mreža bila u kontaktu sa Ronaldom i da ju je 'prijateljski' zvao da bude njegov gost u Madridu. 

Ukoliko pogledate zavodljivi ples koji je godinu dana kasnije, tačnije 9. aprila, objavila na svom Instagram profilu bit će vam jasno zašto ju je Cristiano zvao u špansku prijestolnicu. 

Iako 'ljepotice' iz cijelog svijeta, željne slave, često privlače pažnju medija pričama o svom navodnom odnosu s Cristianom, Cansu ostaje pri tvrdnji da između nje i zvijezde Real Madrida nije bilo ništa više od prijateljstva. 



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti